Croisette hyr ut åt Gulins

Croisette hyr ut butikslokal till Hifi Klubben på tioårigt avtal i Sisjön åt Gulins Fastigheter.

Skriven av Redaktionen 2022-11-03 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Hifi Klubben öppnar i Sisjön.
Bild: Croisette


Lokalen är en butikslokal på 387 kvadratmeter och nu pågår arbetet för fullt med att anpassa och färdigställa lokalen efter HiFi Klubbens verksamhet. I lokalen vill man frambringa en bra känsla som andas kvalité och här kommer det finnas ett brett urval av stereo- och hemmabiolösningar. Med fler än 95 fysiska butiker i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland och Nederländerna, plus fem nationella webbutiker är HiFi Klubben Europas i särklass största specialkedja inom högkvalitativ HiFi. Inflyttning beräknas i början av 2023.

– I vår strävan att vara relevanta för kund är vi glada att vi funnit denna möjlighet att etablera oss i Sisjön. Nu får vi möjligheten att visa våra produkter inom ljud & bild i en inspirerande miljö och i ett uppdaterat butikskoncept som erbjuder stora ljudupplevelser på hela 387 kvadratmeter. Med Sisjöns utveckling senaste åren och framtidsplaner som finns för området ser vi denna etablering långsiktig och strategiskt viktig för oss på HiFi klubben. Tack till Croisette och Gulins fastigheter att det nu blir verklighet, säger Magnus Larsson, Country Manager Sverige, Hi Fi Klubben.

– Vi på Gulins Fastigheter är mycket glada över att ha tecknat avtal med HiFi-klubben, ett välkommet tillskott i Sisjön, säger Anders Ringström, vd för Gulins Fastigheter.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration