Croisette hyr ut takvåningen i Ramsburys projekt

Under 2020 påbörjades ombyggnationen av Kv. Herrnhutaren, fastigheten som sträcker sig från Kungsgatan över till Vallgatan. Byggnaden har rivits och uppförts på nytt, med fasaden mot Kungsgatan bevarad. Nu har första avtalet för kontorsytorna tecknats på Kungsgatan 55.

Skriven av Redaktionen 2022-10-27 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Takvåningen i Ramsburys fastighet på Kungsgatan i Göteborg hyrs ut.
Bild: Croisette


Lokalen hyrs ut till Industriromantik, ett företag som är en ledande leverantör av datorgenererade bilder (CGI). Industriromantik skapar marknadsmaterial och e-handelsupplevelser till bland annat Swedese, Kinnarps, Thule och Obos.

Lokalen om 360 kvadratmeter är belägen högst upp i huset med en tillhörande takterrass om 50 kvadratmeter. Beräknad inflyttning är sommaren 2023 och nu pågår arbetet för fullt med att anpassa och färdigställa lokalen. Här vill man frambringa en tidlös och genomgående exklusiv känsla – både i lokalen och fastigheten i stort.

– Vi har under en längre tid finkammat centrala delarna av Göteborg i sökandet efter mer ändamålsenliga och representativa lokaler. Nu kan vi äntligen påbörja anpassningarna och utforma ett huvudkontor tillsammans med Ramsbury säger Johan Ruben, Founder och Managing Director, Industriromantik.

– Det känns roligt att få välkomna Industriromantik till denna fantastiska byggnad säger Håkan Larsson, Ramsbury Property.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration