Ny hyresgäst till Liljeholmstorget galleria

Espressobaserat premiumkaffe med traditionell italiensk rostning har alltid varit kärnan för cafékedjan Caffè Nero. Sedan starten 1997 har Caffè Nero vuxit till över 1000 caféer i elva länder. I december öppnar Caffè Nero ett nytt café i Liljeholmstorget galleria.

Skriven av Redaktionen 2022-10-19 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Caffè Nero öppnar i Liljeholmstorget galleria.
Bild: Citycon


– Vi är väldigt glada över att kunna välkomna Caffè Nero till Liljeholmstorget galleria senare i vinter. Vi tror att det här kommer att bli en favorit bland våra besökare och vi är mycket glada över att vi fortsätter vår satsning på att erbjuda ett fantastiskt utbud av restauranger och caféer i vår galleria, säger Lotta Moos, centrumchef för Liljeholmstorget galleria.

Liljeholmstorget galleria har idag ett brett utbud av restauranger och caféer av olika typer och inriktningar. Caffè Nero är ett italienskt inspirerat kaffehus med espressobaserat premiumkaffe med traditionell italiensk rostning. Dessutom erbjuder Caffè Nero även sallader, luncher, olika typer av bakverk och andra drycker.

– Äntligen kan vi öppna i Liljeholmstorget galleria. Detta blir en viktig pusselbit i vår etablering i Sverige och vi ser fram emot att kunna erbjuda besökarna en rad olika goda drycker, luncher och andra smakupplevelser, säger George Challma på Caffè Nero.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration