Colliers får exklusivt uthyrningsuppdrag i Göteborg av Platzer

Colliers har startat ett uthyrningsuppdrag med Platzer för att hyra ut vakanta kontorslokaler i områdena Masthugget och Lilla Bommen/Gullbergsvass i Göteborg. Totalt handlar det om cirka 6 000 kvadratmeter kontorslokaler i olika storlekar.

Skriven av Redaktionen 2022-10-19 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Colliers får uppdrag av Platzer.
Bild: Colliers


Drygt hälften av de totala kontorsytorna ligger i Masthugget, Göteborg, med ytor som varierar mellan cirka 500 till 1 700 kvadratmeter. Idag består lokalerna mestadels av öppna ytor men det finns möjlighet för ny hyresgäst att anpassa dom efter sina behov.

Utöver stort utbud av restauranger och affärer i området har kontoren olika möjligheter som till exempel egen entré, tillgång till att nyttja gemensam innergård samt parkering.

I Lilla Bommen/Gullbergsvass är det totalt 3 000 kvadratmeter moderna och ljusa kontorsytor med möjlighet att hyra 295 till 2 400 kvadratmeter. Som hyresgäst har man även tillgång till restauranger, möjlighet till bil- och cykelparkering i garage samt dusch och omklädningsrum. På bottenplan i en av fastigheterna finner man även reception och konferensrum.

– Vi är glada över att inleda vårt samarbete med Platzer. Både Masthugget och Lilla Bommen/Gullbergsvass är områden som genomgår mycket positiv utveckling och vill man som företag erbjuda sina anställda kontor i områden med stort utbud av restauranger, gym och med gott om parkering så finns här många möjligheter, säger Lena Brixstedt, Associate Director på Colliers.

– Vi ser fram emot ett tight och nära samarbete med Colliers där alla möjligheter utvärderas och breddade kontaktvägar kan ge oss nya hyresgäster som matchar både lokaler och dessa spännande områden väl, säger Christina Cedérus Olauson, uthyrningschef kontor på Platzer.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration