Vinden flyttar in hos Logicenters i Brunna

Logicenters anläggning i Brunna logistikpark har fått sin första hyresgäst. Det är förvaringsföretaget Vinden AB som har flyttat in. Det långsiktiga hyresavtalet avser 10 850 kvadratmeter av fastigheten.

Skriven av Axel Ohlsson 2022-10-12 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Brunna logistikpark.
Bild: Logicenters


Redan 2017 förvärvade Logicenters mark i Brunna, norr om Stockholm, för att stärka sin närvaro i regionen. Sedan dess har logistikanläggningen på marken uppförts på spekulation. I december förra året stod det klart att det snabbväxande förvaringsföretaget Vinden AB skrivit ett hyresavtal för 10 850 kvadratmeter av fastighetens totala 35 000 kvadratmeter.

Fastigheten på Mätarvägen 31 står nu helt klar och Vinden AB har fått nycklarna till sina nya lokaler.

– Vi på Logicenters är glada att hälsa Vinden välkomna till det här guldkornet med stor utvecklingspotential. Brunna är redan i dag ett attraktivt område med närhet till Stockholm och övriga Mälardalen, vilket är en förutsättning för framtidens logistik. Regionen är landets ekonomiska motor och Sveriges största konsumtionsmarknad, vilket kommer bidra till stark tillväxt för Vinden, säger Victoria Ödmark, Commercial Manager på Logicenters.

Den nya hyresgästen är nöjd över den nya fastigheten och de stärkta förutsättningarna för attraktiv logistik.

– Först och främst vill jag tacka Logicenters för ett starkt samarbete - jag är väldigt imponerad över deras kompetens & flexibilitet. För oss innebär flytten till Brunna att vi nu kan växla upp vår verksamhet genom att vi kan erbjuda ännu fler Stockholmare och företag vår smarta fullservice förvaringslösning. Både val av plats och lokalernas funktion är avgörande för snabb och smidig service till våra tusentals kunder, säger Stefan Stoltenberg, COO på Vinden AB.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration