Genesta hyr ut 1 300 kvadratmeter

Tobii Dynavox, världsledaren inom kommunikationshjälpmedel har tecknat ett tioårigt hyresavtal om 1 300 kvadratmeter kontor i Svea Artilleri i Stockholm. JLL har varit rådgivare till fastighetsägaren Genesta i uthyrningsprocessen.

Skriven av Axel Ohlsson 2022-10-06 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Svea Artilleri.
Bild: JLL


Den 13 000 kvadratmeter stora fastigheten längs med Lidingövägen genomgår en omfattande totalrenovering och erbjuder toppmoderna kontor med stark miljöprofil i centralt läge. Inflyttningen planeras att ske i augusti 2023.

– Det känns väldigt bra att vi har hittat rätt lokal för vårt huvudkontor i Stockholm. Med moderna lokaler i attraktivt läge ser vi fram emot att fortsätta växa och hjälpa fler människor med funktionsnedsättningar att få en röst, säger Fredrik Ruben VD på Tobii Dynavox.

– Vi är glada att välkomna ett modernt MedTechbolag som Tobii Dynavox till Svea Artilleri, säger Ted Söderlund, Head of Investment Management på Genesta.

– Vi ser fram emot det fortsatta uthyrningsarbetet med Svea Artilleri och att erbjuda marknaden topprenoverade kontor med närhet till både grönområden och citypuls, säger Erik Skalin Head of Agency på JLL Sverige.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration