Normal flyttar in i Pallashuset

Danska Normal öppnat i Cerneras och Järngrindens fastighet Pallashuset i Borås.

Skriven av Axel Ohlsson 2022-09-22 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Pallashuset.
Bild: Cernera Fastigheter


Pallas Shopping ligger mitt i centrum av Borås längs med Viskan och ägs av Cernera och Järngrinden. Den populära butikskedjan kommer att flytta in på 465 kvadratmeter i gallerians entréplan, där de bland annat får sällskap av Gina Tricot, Cervera, Joel Joelina, Balthazar, Bowlers och Rituals. Pallas Shopping erbjuder förutom shopping också god mat, upplevelser och närmare 400 parkeringsplatser. Huset besöks årligen av cirka 1,4 miljoner personer.

– Vi har haft en stark efterfrågan att etablera en butik i Borås. Vi tror på Pallas Shopping som en naturlig mötesplats för både Boråsarna, turisterna och besökare från intilliggande kommuner. Pallas Shopping erbjuder ett perfekt läge mitt i centrala Borås och har blivit en självklar destination för shopping och upplevelser, något som passar Normal och vårt koncept alldeles utmärkt! Vi ser fram emot att etablera oss i detta starka handelsläge och Normal kommer att bidra på ett mycket positivt sätt till den fortsatta utvecklingen , säger Jan Nyberg, vd på Normal.

Lars Angwald, vd på Cernera, är nöjd med Normals etablering i Pallashuset:

– Vi försöker utforma innehållet i Pallashuset för att det ska passa flera olika målgrupper och för att besökarna ska kunna besöka huset ofta och länge. Normal är ett perfekt tillskott i mixen av handel som vi tror kommer att bidra positivt till det redan stora besöksflödet, säger han.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration