Stendörren tecknar 15-årigt hyresavtal med Hedin Bil

I mitten av 2023 flyttar Hedin Bil in i Stendörrens lokaler på Ulvsundavägen 106 i Bromma, Stockholm. Parterna har tecknat ett 15-årigt hyresavtal för lokaler på 3 440 kvadratmeter i fastigheten Elementet 1.

Skriven av Axel Ohlsson 2022-09-15 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Stendörren tecknar avtal med Hedin Bil.
Bild: Stendörren


Ulvsunda är ett område som, förutom att det angränsar till Stockholm City, också har närhet till alla typer av kommunikationer. Lokalerna ligger i bästa läge för denna typ av verksamhet. I samband med anpassningen av lokalerna kommer även byggnaden moderniseras exteriört för att möta Hedins behov.

– Vi är mycket glada över att på nytt välkomna Hedin Bil som hyresgäst i ytterligare en av Stendörrens fastigheter. Denna och tidigare uthyrningar till Hedin Bil visar på ett givande och långsiktigt samarbete – ett utmärkt exempel på hur vi kan optimera våra hyresgästers verksamhet i strategiskt belägna lokaler, säger Anders Nilsson, Förvaltningschef på Stendörren.

Hedin Bil är Sveriges största återförsäljare av nya bilar med över 30 märken samt en av Sveriges största inom begagnade bilar med över 100 anläggningar runt om i Sverige.

– Vi har haft en omfattande expansion inom vår Ford-verksamhet i Sverige den senaste tiden. Satsningen på Bromma är strategiskt viktig då vi ser en tillväxt i området samt en utveckling mot en mycket intressant handelsplats. Där vill vi finnas med varumärket Ford, säger Anderz Larqvist, vd för Hedin Mölndal Bil.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration