Ny hyresgäst till WTC i Malmö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions flyttar in Grantors World Trade Center på Skeppsgatan i Malmö.

Skriven av Axel Ohlsson 2022-09-08 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

WTC på Skeppsgatan i Malmö.
Bild: Granitor


Freudenberg Home and Cleaning Solutions är ett ledande internationellt företag för rengöringsprodukter och system och står bland annat bakom produkter som Vileda och Wettex. Nu flyttar man in i nya lokaler i World Trade Center på Skeppsgatan i Malmö. Inflyttning är under september och bolaget hyr 430 kvadratmeter.

– Vi beslutade att flytta vår verksamhet till World Trade Center främst tack vare det breda servicekonceptet de erbjuder, vilket kommer bli ett otroligt lyft för vår verksamhet och arbetsmiljö. En modern arbetsplats som attraherar och inspirerar våra medarbetare och där affärsnätverket får människor att växa, passar våra värderingar och affärsmål perfekt. I det "nya normala" tror vi att det är än mer viktigt för företag att erbjuda en attraktiv arbetsplats med mervärde som skapar förutsättningar för kreativa möten och samtal och vi är övertygade om att World Trade Center kommer att bidra till detta, säger Marco Nuzzo, General Manager Nordics Consumer på Freudenberg Home and Cleaning Solutions.

– Vi är mycket glada över att få välkomna Freudenberg Home till oss på World Trade Center. De, precis som vi, erbjuder service och tjänster som bidrar till att förenkla i vardagen. Vi ser fram emot deras inflyttning, säger Jonas Holmberg, fastighetschef på Granitor Properties.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration