Gemfast hyr ut i Rymden

Spelutvecklaren Hazelight, som grundats av Josef Fares, har valt Rymden vid Slussen för sitt framtida huvudkontor. Uthyrningen omfattar drygt 1 700 kvadratmeter i två plan och lokalerna kommer, förutom deras kontor, även att inrymma deras Motion Capture-studio. Inflyttning planeras till juni 2023.

Skriven av Axel Ohlsson 2022-08-31 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Rymden.
Bild: Gemfast


– Hazelight är precis den typ av hyresgäst som vi har drömt om att attrahera till Rymden. Ett kreativt bolag med tankar kring framtidens arbetsplats som vi även är övertygade om kommer att locka andra företag och människor att sitta och arbeta i Rymden. Vi har haft en väldigt bra och konstruktiv dialog med Hazelight och ser fram emot vårt fortsatta arbete framöver, säger Stefan Lindhoff, vd på Gemfast.

– Vi valde Rymden till vårt nya kontor på grund av närheten till allt, en fantastisk utsikt och grymma förmåner för de som jobbar i huset, vi kommer trivas så sjukt bra där, säger Josef Fares på Hazelight.

Rymden är en kontorsfastighet på Peter Myndes Backe vid Slussen som omfattar cirka 7 000 kvadratmeter kontor. Sedan tidigare har Helio tecknat hyresavtal i huset som kommer att tillhandahålla husets service och coworking. Det återstår nu endast ett våningsplan om cirka 1 200 kvadratmeter i Rymden med möjlig inflytt Q4 2023 där Avanti Partners har uthyrningsuppdraget.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration