Klarabo tecknar hyresavtal med Polismyndigheten i Borlänge

Klarabo har tecknat ett fyraårigt hyresavtal omfattande drygt 2 000 kvadratmeter med Polismyndigheten på Forskargatan 10 i Borlänge. Hyresvärdet uppgår till cirka 4,4 miljoner kronor och kommer öka Klarabos intjäningsförmåga med motsvarande belopp då lokalen varit vakant sedan 1 april 2022. Tillträde sker den 1 september.

Skriven av Andreas Lithander 2022-08-11 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Klarabo tecknar hyresavtal med Polismyndigheten i Borlänge.
Bild: Klarabo


I syfte att säkerställa Polismyndighetens verksamhet kommer KlaraBo i samband med uthyrningen investera cirka 2,6 miljoner kronor för skal- samt perimeterskydd på och i området kring fastigheten.

– Vi är glada att få Polismyndigheten som hyresgäst till våra lokaler i Forskarbyn i Borlänge. Att kunna göra den här uthyrningen så kort efter att den tidigare hyresgästen flyttade ut tidigare i år är såklart extra roligt och visar på attraktiviteten av fastigheten, säger Malin Söderlund, Områdeschef Mitt på Klarabo.

Klarabo förvaltar cirka 9 000 kvadratmeter fördelat på 156 lägenheter och lokaler i Borlänge och är i arbete med att uppföra ytterligare 58 lägenheter i Kvarnsveden med planerad inflyttning under 2022.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration