Convendum öppnar nytt flaggskepp

Den 1 augusti öppnade Convendum sin hittills största etablering på Kungsgatan i Stockholm.

Skriven av Andreas Lithander 2022-08-03 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Convendum öppnar nytt flaggskepp.
Bild: Convendum


På en av Stockholms mest prominenta gator, i en byggnad med 100-åriga anor, har nu Convendum öppnat sitt nya flaggskepp på Kungsgatan 7–15. Lokalen innefattar drygt 7 600 kvadratmeter med över 160 kontor, 6 lounger, innegård och i entrén mötts man av kafékonceptet Convendum Coffee.
– Vi är stolta över etableringen tillsammans med Fabege i denna stora nationalromantiska fastighet. Här kommer historiens vingslag möta Convendums modernism i en spännande symbios. Convendums affärsmodell med flexibla hyresavtal och all inclusive kontor i premiumsklassen har fått en kraftigt ökande efterfrågan på marknaden. Vår hittills största etablering på Kungsgatan kommer att representera allt det bästa hos Convendum, och detta på ett av Stockholms mest attraktiva lägen, säger Håkan Jeppsson, vd på Convendum.

Fler och fler bolag, både mindre och större, mer etablerade väljer coworking. I Stockholm förväntas ungefär 50 000 kvadratmeter att öppna under 2022. Convendum är Sveriges största coworkingaktör och kommer att stå för över hälften av alla nyöppnade kvadratmetrar.

Convendums nya flaggskepp är en del av flera stora expansioner i Sverige och Europa. I september öppnar man sitt första Coworking space i Europa i Palma på Mallorca.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration