Acrinova tecknar hyresavtal med Thansen i Löddeköpinge

Acrinova meddelar att ett hyreskontrakt har tecknats med ytterligare en aktör för en del av byggrätten gällande fastigheten Kävlinge Löddeköpinge 23:14.

Skriven av Andreas Lithander 2022-08-03 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Acrinova tecknar hyresavtal med Thansen i Löddeköpinge.
Bild: Acrinova


Sommaren 2021 förvärvade Acrinova handelsfastigheten Kävlinge Löddeköpinge 23:14, vilket är en av Skånes mest besökta handelsplatser. Utöver välkända hyresgäster som Åhléns Outlet, Dollarstore, Lager 157, Max Hamburgerrestauranger, Rusta och Bygghemma ingick även en byggrätt på cirka 3800 kvm.

Nu tecknar Acrinova det andra hyresavtalet gällande byggrätten med detaljhandelskedjan Thansen, känd i Danmark och Norge för sitt breda sortiment för bil, hem och fritid. Etableringen i Löddeköpinge är kedjans andra i Sverige. Hyreskontraktet täcker en lokal som blir cirka 1 200 kvadratmeter. Därmed återstår 400 kvadratmeter av byggrätten.

Hyresgästen kommer att bli direkt granne med Jysk som tecknat sig för 1 500 kvadratmeter av byggrätten.

Den nya byggnaden uppförs i enlighet med Acrinovas Nollvision, som innebär att den byggs för att bli klimatneutral så att den avger ett så litet klimatavtryck som möjligt.

Ulf Wallén, vd Acrinova AB, kommenterar:
– Det är glädjande att ytterligare en erkänd internationell aktör valt att teckna hyreskontakt med oss i Löddeköpinge. Det visar på att platsen anses vara attraktiv av marknaden. Vi för dialog med ytterligare intressenter gällande den resterande delen av byggrätten.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration