Intea tecknar hyresavtal med Halmstad kommun

Intea och Halmstad kommun har ingått ett femårigt hyresavtal avseende verksamhetsanpassade kontorslokaler om cirka 4 600 kvadratmeter på Larsfridsområdet i Halmstad.

Skriven av Axel Ohlsson 2022-07-13 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Intea hyr ut lokaler till Halmstad kommun.
Bild: Castellum


Halmstad kommun har varit hyresgäst på området i andra lokaler sedan 2015 och väljer i och med det nya hyresavtalet att utöka förhyrningen med 1 100 kvadratmeter. Det årliga hyresvärdet uppgår till 6,8 miljoner kronor (tidigare 5,3 miljoner kronor) och avtalet löper till slutet av det fjärde kvartalet år 2027. Förhyrningen omfattar delar av fastigheten Fanan 66, belägen på Linjegatan 8–10. I lokalerna, som i dag är vakanta, kommer kommunal vuxenutbildning att bedrivas.

– Det är glädjande och positivt för området att Halmstad kommun väljer att utöka förhyrningen och stanna kvar på området i ytterligare fem år. Nu väntar renovering och anpassning av lokalerna, säger Johanna Tideman, platschef på Intea Halmstad.

Inflyttning är beräknad till årsskiftet 2022/2023.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration