Atrium Ljungberg fyller upp Götaverken med nya hyresgäster

Atrium Ljungberg gör flera uthyrningar i Götaverken på Lindholmen i Göteborg.

Skriven av Axel Ohlsson 2022-07-06 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Götaverken.
Bild: Råformat/Atrium Ljungberg


Götaverken är en viktig del av Göteborgs historia. I det gamla varvsområdet har stadens mest kunskapsintensiva och expansiva område börjat ta form. I takt med att fler företag och boende flyttar in ökar också efterfrågan på restauranger, caféer och service. Längs med Götaverksgatan växer ett mat- och servicestråk fram och bottenvåningarna fylls på efter hand.

I början av juni öppnade hälsocaféet Jos på närmare 120 kvadratmeter. Konceptet bygger på näringsrik, bra och tillgänglig mat med noga utvalda råvaror. I december 2022 öppnar även Benne Pastabar, en renodlad pastarestaurang med färska råvaror. Etableringen på Lindholmen omfattar cirka 140 kvadratmeter och blir deras femte i Göteborg. Under oktober öppnar även Mandy Fit en PT Studio med stort fokus på träningsglädje, en balanserad livsstil och hälsa.

– Det är väldigt roligt att få hälsa Jos, Benne Pastabar och Mandy Fit välkomna till Götaverken. Här vill vi skapa en dynamisk plats med liv och puls från morgon till kväll. Verksamheterna kommer att bidra till den spännande mix av företag som redan finns på platsen och blir perfekta pusselbitar i den framväxande stadsdelen, säger Kicki Grönlund, Atrium Ljungbergs leasing manager i Göteborg.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration