Wihlborgs tecknar avtal med Aspia i Malmö

Wihlborgs har tecknat avtal med företagsrådgivaren och affärspartnern Aspia om 1 100 kvadratmeter i havsnära Skrovet 3 i Dockan. Inflyttning äger rum i slutet av 2022 och hyresavtalet är fem år.

Skriven av Axel Ohlsson 2022-06-09 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Skrovet 3.
Bild: Wihlborgs


Aspia erbjuder tjänster inom bland annat redovisning, bokföring, HR och skatterådgivning.

De senaste tre åren har Aspia suttit på två olika platser i Malmö, men tar nu plats i nyrenoverade, gemensamma lokaler i Dockan.

– För oss var det viktigt att hitta en lokal som främjar samarbete och social samverkan. Dessutom behövde vi något att växa i, eftersom vi satsar stort på att bli fler. De härliga lokalerna vid vattnet uppfyller alla dessa krav, och vi ser fram emot att välkomna såväl befintliga som framtida medarbetare till Dockan i vinter, säger Jessica Sorrone, partner på Aspia.

– I Skrovet 3 får Aspia ett mycket fint kontor med förstklassig utsikt över Dockan och havet, men också närhet till centralstationen och ett rikt utbud av restauranger och service. Vi märker av att allt fler hyresgäster sätter stort värde vid att erbjuda en attraktiv arbetsplats för sina medarbetare och att kontoret är en viktig del av hela arbetsgivarvarumärket, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration