Afa Fastigheter hyr ut till Wolt Market

Afa Fastigheter och Wolt Market har tecknat avtal om 350 kvadratmeter på Södermalm i Stockholm.

Skriven av Axel Ohlsson 2022-06-09 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Wolt Market flyttar in hos Afa Fastigheter.
Bild: Afa Fastigheter


Fatburssholmen 23 med adress Åsögatan 87-89 – Magnus Ladulåsgatan 48 är en bostadsfastighet men med stora inslag av kommersiella ytor. Huset är centralt placerat på Södermalm strax intill Medborgarplatsen.

– Lokalen lämpar sig bra för denna typ av verksamhet och inflyttning sker i juni, säger Erika Wallner, uthyrningsansvarig på Afa Fastigheter. Läget är strategiskt rätt – mitt i det folktäta Södermalm. Det är roligt och spännande att kunna hälsa Wolt Market till oss och Södermalm.

Wolt Market är en fysisk butik som endast används för e-handel. Wolt Market erbjuder kunder ett urval av fler än 2 500 produkter, från mat till vardagsartiklar. Butiken kommer även att tillhandahålla varor från hyperlokala producenter samt ge svenska foodtech startups en flexibel plattform att erbjuda sina produkter på.

– Vi står mitt i ett stort skifte där marknaden i allt större utsträckning efterfrågar spårbara och omedelbara leveranser. För att kunna svara på detta och skapa marknadens bästa kundupplevelse är Åsögatan ett ypperligt läge för Wolt Market, säger Mattias Hovinen Gråå, fastighetschef på Wolt Market.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration