Svenska Hus hyr ut i Malmö

Svenska Hus har skrivit avtal med en ny hyresgäst i Malmö. I början av nästa år flyttar hälso-företaget Feelgood in i K6 på Kungsgatan.

Skriven av Axel Ohlsson 2022-05-19 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Ny hyresgäst tar plats i K6.
Bild: Svenska Hus


– Vi tror på konceptet i byggnaden, är i ständig utveckling och genom att flytta in i K6 stärker vi vår närvaro i regionen, säger Feelgoods etableringschef Daniel Morath.

Svenska Hus har gjort en ambitiös storsatsning på Kungsgatan 6 i Malmö. Fastighetens insida har fått en total make-over med ambitionen att erbjuda flexibla kontorsmöjligheter, service i toppklass och en dynamisk miljö – inte minst påverkad av en luftig och sju våningar hög atriumgård.

– 10 000 kvadratmeter är nu uthyrda i K6, vilket innebär 92 procent av den totala lokalytan. Huset fylls med liv och vår samarbetspartner Helio öppnar café och gym inom kort. Att en aktör som Feelgood tror på vår affärsidé är ett kvitto på att vi lyckats. Vi välkomnar deras hälsoverksamhet i ett hälsosamt hus, säger Anna Hurtig, regionchef och uthyrningsansvarig.

Feelgood Group är en rikstäckande hälsoaktör med cirka 700 medarbetare. Företagshälsa och privat sjuk- och friskvård är kärnan i verksamheten. Avtalet med Svenska Hus handlar om 1 262 kvadratmeter på våning två med inflytt i början av 2023.

– I K6 kommer vi att kunna erbjuda våra kunder en modern och kvalitativ enhet inom företagshälsan med kundmedarbetaren i centrum. Vi ser fram emot att komma på plats, säger Daniel Morath.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration