Cushman & Wakefield får uthyrningsuppdrag av Deas

Cushman & Wakefield har vunnit det prestigefyllda uppdraget att bistå Deas Asset Management med uthyrningsarbetet för fastigheten Hilton 6 i Solna.

Skriven av Axel Ohlsson 2022-05-12 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Hilton 6.
Bild: Cushman & Wakefield


Hilton 6 är strategiskt placerad i Frösunda och kontorslokalerna är av mycket god kvalitet. Miljö- och hållbarhetsperspektivet kommer att väga tungt vid kommande hyresgästanpassningar, enligt Cushman & Wakefield. Fastigheten genomgår förnärvarande en certifiering enligt BREEAM In-Use med ambitionen att nå nivå Excellent.

Den kommande vakansen är cirka 5 800 kvadratmeter och kan hyras ut till en eller flera hyresgäster. Inflyttning beräknas kunna ske från och med Q3 2023. Våningsplanen är i dag anpassade för ett aktivitetsbaserat arbetssätt med varierande storlekar på mötesrummen och loungeytor. Fastigheten har takterrasser som erbjuder både utsikt och en samlingsplats för personalen. Generöst med parkeringsmöjligheter i fastighetens garage.

– Hilton 6 är en av de bäst belägna fastigheterna i Frösunda. Läget och kvaliteten på lokalerna gör det till ett självklart alternativ på den nya kontorsmarknaden. Vi ser fram emot att samarbeta med Cushman & Wakefield för att hitta rätt hyresgäster till huset, säger Karin Barkvall, Fund Manager, Deas Asset Management.

– Vi är glada och stolta över att Deas Asset Management har valt oss som uthyrningsrådgivare i detta spännande projekt, säger Rikard Skoglund, Head of Agency Leasing på Cushman & Wakefield.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration