Diös utvecklar för innovativa Tarvalley i Skellefteå

Diös välkomnar nya hyresgästen Tarvalley Studios till Torggatan i centrala Skellefteå. Lokalen på cirka 140 kvadratmeter anpassas nu till ett modernt kontor och i processen kommer återbrukat material användas där det är möjligt. Tillträde sker 1 augusti.

Skriven av Axel Ohlsson 2022-04-27 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Tarvalley Studios hyr kontor av Diös.
Bild: Diös


Skellefteåbaserade innovativa företaget Tarvalley arbetar med immersiv teknik som till exempel VR, AR, MR och IoT. Nu flyttar de till anrika vackra lokaler, som tidigare varit ett traditionellt postkontor, i centrala Skellefteå. Tillsammans med Diös utvecklas nu ett varumärkesstärkande modernt kontor med utrymme för kreativitet och möten. I anpassningen av lokalen används så stor del återbrukat material som möjligt.

– Tarvalley är ett teknikbolag i framkant och det känns kul att få utveckla deras nya kontor till en kreativ mötesplats. Det ska bli spännande att följa dem närmare och se dem utveckla fler hållbara digitala aktiviteter och event i framtiden, säger Maria Fjellström, affärschef, Diös Skellefteå.

– För oss är det viktigt att vårt kontor stärker vårt varumärke och att det är en plats som kollegorna längtar till. Diös delar dessa värderingar med oss och vi ser fram emot inflyttning, säger Anna Drejing-Carroll, Tarvalley.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration