Kineum fullt uthyrt

EcoOnline har tecknat avtal om kontorsyta i Kineum. Därmed är det 27 våningar höga huset i Gårda hundra procent uthyrt långt före färdigställandet.

Skriven av Axel Ohlsson 2022-04-27 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Kineum.
Bild: Markus Esselmark


Kineum är en 27 våningar hög destination i Gårda i Göteborg, som just nu utvecklas av Platzer och NCC. Jimmy'z Resort & Hotel, som utvecklas av ESS Group, kommer att fylla huset med flera restauranger, caféer, pool club, konferensanläggning och musikscen. Kontorshyresgäster blir bland andra ESS Group, Lowell, Wint Group och NCC.

– Vi gläds över det stora intresset för Kineum och välkomnar EcoOnline till Kineum-familjen. Kineum blir så mycket mer än bara ett kontorshus, det är en kreativ och inspirerande miljö där gränserna mellan arbete, möten, nöjen och upplevelser suddas ut, säger Mikael Dotevall, affärsområdeschef på Platzer.

EcoOnline, som är ett innovativt mjukvaruföretag som utvecklar lösningar för säkra och effektiva arbetsplatser, har tecknat ett femårigt hyresavtal om 916 kvadratmeter. De flyttar in på våning 19 i maj 2023.

– Kineum är ett nytt, unikt och hållbart kontorshus med integrerat hotell som kommer stärka oss som bolag på vår fortsatta tillväxtresa i Sverige. Vi är övertygade om att en fantastisk arbetsmiljö får människor, varumärket och lönsamheten att växa och vårt nya kontor kommer att bidra till detta. Det kommer att vara en modern mötesplats för såväl våra befintliga och blivande medarbetare som kunder, säger Martina Jonsson, vd på EcoOnline.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration