Wihlborgs hyr ut 5 900 kvadratmeter i Malmö

Wihlborgs har tecknat avtal med en logistikkund om 5 900 kvadratmeter i Benkammen 16 i Fosie i östra Malmö, ett område med låg vakansgrad och stor efterfrågan. Tillträdet äger rum i juni 2022.

Skriven av Axel Ohlsson 2022-04-21 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Benkammen 16 i Malmö.
Bild: Alexander Olivera


Den korta vakanstiden från att nuvarande hyresgäst flyttar ut i mitten av april kommer att ägnas åt ombyggnation till den nya hyresgästen, Yunexpress Nordic AB. Bolaget arbetar med så kallade lastmile-lösningar för e-handel. Företaget ingår i Migyston Logistics Services som flyttar sin verksamhet från Halmstad till Malmö.

På fastigheten Benkammen 16 finns framtida projektmöjligheter om cirka 4 500 kvadratmeter för att möta behov från YunExpress Nordic AB eller annan ny kund.

– Fosie och Jägersro bildar tillsammans Malmös största företagsområde. Här har vi en mycket låg vakansgrad och ser stor potential att stärka vår närvaro ytterligare på sikt. Med uthyrningen i Benkammen 16 har vi förbättrat våra möjligheter att vidareutveckla fastigheten, där vi kan addera ytterligare logistikytor, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration