Svenska Hus förstärker inom uthyrning

Svenska Hus rekryterar Lena Fagerland som uthyrare till Göteborg med syfte att förstärka uthyrningen ytterligare i regionen. Lena Fagerland har mångårig erfarenhet av fastighetsbranschen från både mäkleri, uthyrning och förvaltning och kommer närmast från Platzer Fastigheter.

Skriven av Axel Ohlsson 2022-03-23 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Lena Fagerland.
Bild: Svenska Hus


– Lena kommer att stärka oss och passa väl in i vår organisation, säger Ylva Morelli, regionchef i Göteborg på Svenska Hus.

Lena Fagerland har många års erfarenhet från mäkleri, uthyrning och förvaltning. Hon kommer närmast från Platzer Fastigheter där hon arbetat som kommersiell förvaltare i tre år. Dessförinnan arbetade hon på Balder som kommersiell uthyrare, och innan dess som mäklare på Lokalisera i Göteborg.

Lena Fagerland är utbildad inom ekonomi, utbildad fastighetsmäklare och diplomerad controller på IHM. Hon tillträder sin tjänst i maj 2022.

– Med sitt stora intresse för affärer, god förståelse och förmåga att sätta sig in i kundernas behov är jag övertygad om att Lena kommer bli en viktig tillgång för regionen och bolaget i stort, säger Ylva Morelli, regionchef Göteborg, Svenska Hus.

Svenska Hus står inför en spännande tillväxtresa och är i behov av att stärka upp med ytterligare resurser för att kunna nå bolagets tillväxtmål.

– Jag brinner för uthyrning och affären, att hitta rätt kund till rätt lokal och skapa värden för fastigheten. Det ska bli intressant och givande att få vara med och utveckla uthyrningen framåt på ett långsiktigt sätt, säger Lena Fagerland, tillträdande uthyrare i Göteborg.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration