Villa Clinic flyttar in i Forskaren

Framtidens hälsovård flyttar in i Vecturas fastighet Forskaren. I början på 2024 öppnar Villa Clinic sin första klinik om 1 000 kvadratmeter preventiv vårdverksamhet mitt i navet på Hagaplan 1 där näringsliv, akademi och vård möts.

Skriven av Axel Ohlsson 2022-02-16 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Forskaren.
Bild: Vectura


– För oss är det viktigt att de som väljer att flytta in i Forskaren är innovatörer som har ambitionen att bli världsledande inom sitt fält. Vi tror starkt på Villa Clinic’s koncept och att de kommer bidra till en spännande mötesplats inom life science, säger Micael Averborg, Affärsenhetschef Kommersiellt på Vectura.

Genom preventions- och precisionsmedicin erbjuder Villa Clinic ett helhetskoncept för långlevnad och riktar sig mot både en svensk och internationell publik. Villa Clinic verkar i skärningspunkten mellan förebyggande vård och traditionell medicinsk vård samt använder den senaste tekniken och data för att optimera hälsa över tid.

– Det känns spännande att bli en del av en så viktig destination med potential att bli en världsledande hub inom life science. Villa Clinic’s erbjudande utgår från en holistisk syn på hälsa, vilket förutsätter dagligt samarbete mellan olika professioner och kompetenser. Forskaren erbjuder oss en perfekt miljö för såväl intern som extern samverkan. Vi är övertygade om att vi kommer få se banbrytande innovation från aktörerna som befolkar Forskaren, säger grundarna av Villa Clinic.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration