Novi hyr ut till Vestum

Novi Real Estate har inom ramen för sitt förvaltningsuppdrag för Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv tecknat hyresavtal med Vestum om totalt 1 210 kvadratmeter i fastigheten Skravelberget Större 22, Riddargatan 10 i Stockholm.

Skriven av Axel Ohlsson 2022-02-10 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Vestum flyttar in på Riddargatan.
Bild: Novi Real Estate


Vestum investerar i företag företrädesvis inom bygg och anläggning, ROT och infrastruktur.
Fastigheten genomgår en totalrenovering för att bli en modern och effektiv kontorsfastighet.

– Vi är väldigt glada över att Vestum valt att etablera sig i den här fina fastigheten från 50-talet, där vi haft möjlighet att möta deras behov av effektiva kontor i kombination med öppna och ljusa ytor för inspirerande mötesplatser, säger Fredrik Lindén, uthyrningschef på Novi Real Estate.

Vestum kommer genom denna uthyrning att förhyra cirka en tredjedel av fastighetens totala kontorsyta. Lokalerna är skräddarsydda för att möta Vestums höga krav på en modern lokal. Tillträde är planerat att ske efter sommaren 2022.

– För Vestum är lokalen en viktig bricka i vår verksamhet och med dessa lokaler kan vi skapa det vi eftersträvar, både vad gäller form och funktion. Det geografiska läget är perfekt, säger Conny Ryk, vd på Vestum.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration