Scius tecknar avtal i Fenix

Den internationella spelutvecklaren Ubisoft, med över 19 000 anställda, har valt Fenix i Hagastaden för sitt framtida Stockholmskontor. Uthyrningen omfattar cirka 2 900 kvadratmeter och inflyttning planeras till januari 2023.

Skriven av Axel Ohlsson 2022-02-03 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Fenix.
Bild: Scius


Ubisoft tar plats i den 20 000 kvadratmeter stora kontorsfastigheten Fenix i Hagastaden. Fastigheten förvärvades i februari 2019 av en fond förvaltad av Invesco Real Estate tillsammans med Scius Partners.

– Ubisoft speglar den typ av hyresgäster vi vill attrahera till Fenix. Att Ubisoft väljer Fenix är ett starkt bevis på att skapandet av Fenix är framtidens kontor vilket bekräftas av att ett entreprenöriellt företag som Ubisoft har valt oss. Vi har haft en väldigt bra dialog med Ubisoft och ser fram emot ett gott samarbete framöver, säger Sebastian Schlasberg, på Scius Partners.

– Vi på Ubisoft Stockholm är väldigt nöjda med hur Fenix kan tillhandahålla en miljö som uppfyller våra behov samt reflekterar vår strävan att skapa teknologi och upplevelser i världsklass, säger Patrick Bach, Managing Director på Ubisoft Stockholm.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration