Genesta hyr ut och förlänger i Råsunda

Genesta förlänger hyresavtalet med Filmstaden och tecknar nya på sammanlagt 4 000 kvadratmeter i kontorsfastigheten Filmstaden 23 i Råsunda i Solna.

Skriven av Axel Ohlsson 2022-01-19 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Fastigheten Filmstaden 23 i Solna.
Bild: Genesta


Det är företagen Benders, Cemit och Wacker Kemi som väljer att flytta sina kontor till Genestas fastighet Filmstaden 23 i Solna.

– Omgivningarna här är väldigt trevliga och våra lokaler anpassas efter vårt behov. Det i kombination med att tunnelbanan i princip ligger på innegården och enkel access till bilväg gjorde att valet för oss var enkelt, säger Anders Erdmark, vd i Benders Byggsystem, ett av Sveriges största företag inom byggnadskonstruktion.

Även ankarhyresgästen Filmstaden väljer att sitta kvar i fastigheten och förlänger sitt hyreskontrakt.

– Vi är jätteglada för att Filmstaden vill stanna hos oss och att flera nya hyresgäster flyttar in i denna moderna och kreativa kontorsfastighet i charmig miljö, säger Tobias Tillander på Genesta.

Filmstaden 23 ligger i direkt anslutning till bussar och tunnelbanestation Näckrosen. Sammanlagt består de fyra byggnaderna på cirka 9 400 kvadratmeter bruksyta och bland hyresgästerna finns bland annat Filmstaden (cirka 3 000 kvadratmeter), SDI Media och Benders.

CBRE har bistått Genesta i uthyrningen.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration