Quickbit flyttar sitt huvudkontor

Fabege har tecknat ett nytt hyresavtal med Quickbit, fintech-bolaget som erbjuder en e-handelsplattform för kryptovalutor, som flyttar sitt huvudkontor till 866 kvadratmeter på Luntmakargatan vid Hötorget i Stockholm.

Skriven av Axel Ohlsson 2021-12-30 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Quickbit flyttar sitt huvudkontor.
Bild: Cushman & Wakefield


Affären avser ett andrahandskontrakt hos den befintliga hyresgästen Leo Vegas som sedan övergår till ett förstahandskontrakt direkt med fastighetsägaren, Fabege. Tillträdet beräknas ske under februari 2022.

Cushman & Wakefield har agerat uthyrningsrådgivare åt såväl Fabege som Leo Vegas.

– Denna uthyrning visar hur vi jobbar prestigelöst och kundnära tillsammans med hyresgäster och rådgivare, för att åstadkomma affärer där alla är vinnare, säger Johan Zachrisson, affärsutvecklingschef på Fabege.

– Vi är mycket glada att få möjligheten att bistå Fabege med ett spännande tillväxtbolag som Quickbit. Fastighetens attraktiva läge och kontorets unika kvalitéer skapar goda förutsättningar för Quickbit att locka nya talanger och tar höjd för framtida tillväxt, säger Robert Jones, Agency Leasing på Cushman & Wakefield.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration