Hemsö tecknar hyresavtal med Sprint Bioscience

Hemsö har tecknat ett sexårigt hyresavtal med Sprint Bioscience för lokaler i Novum i Huddinge. Lokalerna kommer att användas för laboratorier och administrativa ytor. Novum genomgår för närvarande en omfattande modernisering och tillbyggnation som beräknas vara helt klar 2024.

Skriven av Axel Ohlsson 2021-11-10 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Novum.
Bild: Hemsö


Hyresavtalet med Sprint Bioscience, ett läkemedelsbolag med fokus på att utveckla läkemedel mot cancer, omfattar en yta på totalt 1 750 kvadratmeter i det nya moderna Novum som inkluderar en utökning på drygt 600 kvadratmeter.

– Vi tycker att det är jätteroligt att Sprint Bioscience väljer att utöka sin verksamhet i våra lokaler i Novum. Fastigheten Novum i Flemingsberg genomgår just nu en omfattande modernisering och vi kan därför erbjuda välanpassade och fina lokaler som passar just forskningsverksamhet. Vi vill skapa en mötesplats för vård, näringsliv, forskning och utbildning där Sprint Bioscience är en del av detta, säger Mattias Lindén, förvaltare på Hemsö.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration