Benify hyr i Brick Studios

NCC har tecknat hyresavtal med Benify i Brick Studios på Masthuggskajen i Göteborg. Företaget flyttar in i en lokal om 1 486 kvadratmeter med tillträde i december 2022.

Skriven av Axel Ohlsson 2021-11-03 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Brick Studios.
Bild: NCC


Göteborgsbaserade HR-Techbolaget Benify flyttar sitt huvudkontor till Brick Studios i december 2022. Företaget hyr en lokal om 1486 kvadratmeter belägen på våning 5 av 15, med tillgång till den gemensamma takterrassen med utsikt över älven.

– Det är fantastiskt roligt att vi tecknat avtal med ytterligare en hyresgäst i Brick Studios. Det finns ett stort intresse för våra projekt Våghuset och Brick Studios på Masthuggskajen, och de uppfyller de önskemål som företag har på framtidens arbetsplats, säger Johanna Hult Rentsch, regionchef på NCC Property Development.

Masthuggskajen har en mycket hög hållbarhetsprofil. 2018 var Masthuggkajen Sveriges första stadsutvecklingsprojekt som tilldelades en Citylab-certifiering. Dessutom vann projektet priset Årets Citylab-projekt 2020 för sitt hållbara stadsutvecklingsarbete.

Brick Studios byggs just nu, tillsammans med NCC:s andra kontorsprojekt Våghuset, invid Järntorget. Husen har ritats av White Arkitekter och kommer att ta emot sina första hyresgäster i slutet av 2022.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration