SLP hyr ut 1 700 kvadratmeter i Malmö

I direkt närhet till E6 färdigställer SLP för närvarande ett av bolagets första nybyggnadsprojekt i Malmöregionen. Den byggnad som är under uppförande har en uthyrningsbar yta om 4 400 kvadratmeter. SLP har tidigare hyrt ut ytor i fastigheten till Brödservice Syd och ALT Hissar.

Skriven av Axel Ohlsson 2021-10-27 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Hoven 1 i Malmö håller på att uppföras.
Bild: SLP


SLP har nu ingått avtal om uthyrning av ytterligare cirka 1 700 kvadratmeter i fastigheten till The Industry Sweden. Hyresgästen tillträder lokalerna under mars 2022, avtalet är tecknat på 6 år. Med undantag för en mindre kontorsyta innebär det att hela fastigheten nu är fullt uthyrd.

– SLP har i det aktuella projektet visat att man har kompetens att i egen regi utveckla ännu ett projekt från ax till limpa. Byggnaden är certifierad med Miljöbyggnad nivå silver och har ett extremt bra logistikläge. Vi är därför glada att genom hyresavtalet med The Industry Sweden kunna konstatera att fastigheten i princip är fullt uthyrd, säger Peter Strand, vd på SLP.

The Industry Sweden är en av de ledande tillverkarna av storskaliga industriella 3D-printers.

– Vi har haft en mycket snabb och effektiv dialog med SLP rörande vår förhyrning. I våra moderna och ändamålsenliga lokaler får vi möjlighet att fortsätta utveckla vår affär, vilket såklart är mycket positivt för oss, säger Emil Cajfeldt, vd på The Industry Sweden.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration