Genova hyr ut närmare 4 500 kvadratmeter

Genova förvärvade i maj 2021 projektfastigheten Söderhällby 1:9 i Uppsala om totalt cirka 14 000 kvadratmeter uthyrbar yta för lager och logistik. Sedan förvärvet har Genova framgångsrikt genomfört ett antal strategiska uthyrningar om cirka 4 500 kvadratmeter med ett årligt hyresvärde om cirka 6 miljoner kronor.

Skriven av Axel Ohlsson 2021-10-06 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Michael Moschewitz, vd för Genova.
Bild: Genova


Genova förvärvade i maj 2021 projektfastigheten Söderhällby 1:9 i Uppsala om totalt cirka 14 000 kvadratmeter uthyrbar yta för lager och logistik. Sedan förvärvet har Genova framgångsrikt genomfört ett antal strategiska uthyrningar om cirka 4 500 kvadratmeter med ett årligt hyresvärde om cirka 6 miljoner kronor. Totalt är per idag närmare 7 000 kvadratmeter uthyrt i fastigheten med ett årligt hyresvärde om cirka 8,3 miljoner kronor.

– Det är mycket glädjande att vi tidigt i projektet har lyckats teckna ett flertal hyresavtal. Vi ser fortsatt hög efterfrågan på moderna och effektiva lokaler i detta expansiva område i Uppsala, kommenterar Michael Moschewitz, vd för Genova.

Fastigheten kommer att miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad Silver och beräknas stå klar i juni 2022.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration