Kungsleden hyr ut 4 000 kvadratmeter till Malmö Padel

Malmö Padel kommer att etablera en ny padelhall i Kungsledens fastighet i Burlöv i Skåne och har skrivit ett hyresavtal om tio år. Den nya padelhallen kommer att öppna under våren 2022.

Skriven av Axel Ohlsson 2021-09-30 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Kungsleden hyr ut 4 000 kvadratmeter i Burlöv.
Bild: Kungsleden


Malmö Padel kommer att erbjuda en modern och exklusiv padelhall med både ute- och inomhusbanor samt omklädningsrum på en yta om 4 051 kvadratmeter i Kungsledens fastighet Tågarp 20:81, Burlöv på Lommavägen 39.

– Vi har upplevelsen i fokus och vårt mål är att erbjuda en plats dit människor kommer för att både utöva världens roligaste sport och för att träffa vänner. Nu är vi redo att ta detta framgångsrika koncept till Malmö och tycker att Kungsledens fastighet i Burlöv passar oss utmärkt, säger Daniel Hansson, vd för Malmö Padel.

Hyresvärdet per år uppgår till 4,2 miljoner kronor och den totala uthyrningsgraden för fastigheten blir cirka 85 procent.

– Vi är väldigt glada över det stora intresset för fastigheten i Burlöv och det känns extra roligt att få hyra ut till ett företag som erbjuder padel, en sport som fått ett explosionsartat genomslag som populär motionssport i Sverige, säger Ulrica Sjöswärd, regionchef i Göteborg/ Malmö på Kungsleden.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration