Gardenstore hyr 29 000 kvadratmeter av Bockasjö

Bockasjö har tecknat ett avtal med den snabbväxande e-handlaren Gardenstore Nordic om att uppföra ett nytt logistikcenter om cirka 29 000 kvadratmeter som hyrs på ett långt hyreskontrakt, beläget i Eskilstuna Logistikpark.

Skriven av Axel Ohlsson 2021-09-08 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Logistikcentret som ska uppföras åt Gardenstore.
Bild: Bockasjö


– Vi gläder oss åt att få Gardenstore som hyresgäst i detta nya logistikcenter, säger Joakim Hedin, vd för Bockasjö.

Det nya logistikcentret kommer att vara inflyttningsklart i februari 2023 och miljöcertifieras enligt Breeam med betygsnivå Excellent. Solceller kommer att installeras och vara en del av de miljöinstallationer som byggnaden anpassas med.

– Gardenstore befinner sig i stark tillväxt och tar snabba steg mot att bli ledande inom försäljning av produkter för trädgård och uteplats online. Flytten till en modern och hållbart anpassad logistikfastighet i Eskilstuna Logistikpark skapar förutsättningar för vår framtida expansion och en effektivare logistik, säger Valentin Berg, vd för Gardenstore.

– Denna betydande investering och etablering i Eskilstuna Logistikpark är mycket glädjande och vi välkomnar Gardenstore och Bockasjö till Eskilstuna Logistikpark. Etableringen kommer att generera många nya och viktiga arbetstillfällen samt ytterligare stärka vår position som en attraktiv och hållbar etableringsort, säger David Hofmann, vd för Eskilstuna Logistik och Etablering.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration