Volvo hyr 7 900 kvadratmeter kontor av Castellum

Volvo Cars hyr kontor av Castellum i fastigheten Aurora på Lindholmen och hyr nu närmare 7 900 kvadratmeter i området.

Skriven av Axel Ohlsson 2021-09-02 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Volvo hyr i fastigheten Aurora på Lindholmen.
Bild: Castellum


– Vi på Castellum är otroligt glada att kunna välkomna Volvo Cars till Lindholmen och de moderna lokalerna på Theres Svenssons gata 7, säger Mariette Hilmersson, vd Castellum Väst.

Volvo Cars, som flyttar in den 1 september, hyr cirka 7 900 kvadratmeter i fastigheten vilket motsvarar ungefär 80 procent av den totala kontorsfastigheten. Fastigheten skapar förutsättningar för möten genom bland annat gemensamt mötesrum med tillhörande takterrass som nyttjas med övriga hyresgäster i fastigheten. I fastigheten finns även garageplatser samt gemensamma ytor för dusch och omklädningsrum.

– Vi på Castellum brinner för att skapa arbetsplatser som ger människor förutsättningar att mötas så att innovation kan uppstå och som i sin tur bidrar till att framgångsrika företag kan utvecklas. Därför känns det extra roligt att välkomna ett av Sveriges mest framgångsrika företag till våra lokaler och till den dynamiska miljön på Lindholmen, säger Mariette Hilmersson, vd för Castellum Väst.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration