Fabege stärker uthyrningsteamet med trio

Fabege förstärker uthyrningsteamet och har rekryterat tre uthyrare som börjar i höst: Krister Lööw, Annika Eriksson och Linus Tillander.

Skriven av Axel Ohlsson 2021-08-19 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Krister Lööw, Annika Eriksson och Linus Tillander.
Bild: Fabege


Krister Lööw kommer närmast från Skanska Fastigheter i Stockholm där han varit försäljningsansvarig för bland annat Skanskas satsningar i Hammarby Sjöstad. Han har även lång erfarenhet från uthyrning och försäljning från både AMF Fastigheter och CBRE.

Annika Eriksson är idag senior uthyrare på NCC Property Development där hon bland annat arbetat med flera kontorsprojekt i Hagastaden samt i Bromma. Hon har även gedigen erfarenhet från kommersiella projektfastigheter från både Newsec och Skanska.

Linus Tillander arbetar idag som leasing manager på Cushman & Wakefield och börjar som uthyrare på Fabege med fokus på city och Hammarby Sjöstad. Han har även erfarenhet från Novi Real Estate i Stockholm.

– Vi är väldigt glada över att komplettera uthyrningsteamet med dessa tre personer och deras erfarenheter. Tillsammans får vi än bättre förutsättningar att vara en aktiv partner till såväl befintliga som potentiella kunder när de vill förändra och utveckla sina kontor och att marknadsföra många av våra spännande projekt i portföljen, sägerr Andreas Malmsäter, uthyrningschef på Fabege.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration