Colliers rekryterar Marie Meyer som ny uthyrningschef

Marie Meyer ansluter till Colliers lagbygge och tar rollen som Head of Leasing med placering i Stockholm.

Skriven av Axel Ohlsson 2021-06-30 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Marie Meyer.
Bild: Colliers


Marie Meyer, som ansluter till affärsområdet Agency, har lång och gedigen erfarenhet av uthyrningsarbetet och kommer nu senast från en roll som projektuthyrare på Fabege. Dessförinnan arbetade Marie Meyer som uthyrare på Vasakronan och under fem års tid var hon även en del av uthyrningsteamet på JLL.

– Jag är väldigt glad över att vi rekryterat Marie Meyer till oss på Colliers. Efterfrågan på våra tjänster inom Leasing ökar och Maries erfarenhet och driv, tillsammans med hennes expertis inom uthyrning, blir en viktig del i vår fortsatta resa där vi skall etablera oss som en ledande fastighetsrådgivare på den svenska marknaden och ta ytterligare plats på den viktiga kontorsmarknaden i Stockholm och Göteborg vad gäller rådgivningstjänster inom projekt och uthyrning, säger Martin Lindgren, Head of Agency på Colliers.

– Det ska bli väldigt roligt att få ansluta till Colliers och jag ser mycket fram emot att vara med på resan i den expansiva fas som Colliers befinner sig i, där vi ska bygga upp ett starkt expertteam som möter marknadens behov inom uthyrning, säger Marie Meyer.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration