Intea hyr ut till Trafikverket i Halmstad

Intea och Trafikverket har tecknat hyresavtal avseende 1 165 kvadratmeter kontors- och utbildningslokaler på högskoleområdet i Halmstad.

Skriven av Axel Ohlsson 2021-06-23 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Intea hyr ut till Trafikverket.
Bild: Intea


Lokalerna som tidigare varit vakanta ligger i fastigheten Fanan 51 och ingick i det större bestånd som Intea förvärvade i slutet av 2020. Avtalet är sexårigt och genererar ett hyresvärde om 1,8 miljoner kronor per år.

– Intea har växt kraftigt i Halmstad det senaste året genom både projekt och förvärvet i vintras. Vi har nyligen etablerat en förvaltningsorganisation invid högskolans entré för att kunna ge våra hyresgäster bästa möjliga service. Med allt som är på gång i området nu, så det känns extra roligt att även kunna välkomna Trafikverket hit, säger Peter Jacobsson, projektchef på Intea.

Som ett steg i Inteas hållbarhetsarbete har byggnaden successivt förberetts för att förses med energibesparande teknik för styrning av ventilation och belysning, ett arbete som kommer fortsätta under året. Inflyttning är beräknad till mars 2022.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration