Atrium Ljungberg tecknar två nya hyresavtal i Chokladfabriken

Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal med Svevia och NCAB som båda flyttar in i fastigheten Eken 6, mer känd som Marabous gamla chokladfabrik, i Sundbyberg. Avtalen omfattar drygt 1 300 kvadratmeter.

Skriven av Axel Ohlsson 2021-06-23 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Chokladfabriken.
Bild: Mikael Ullén


Svevia är ett av Sveriges största anläggningsföretag och specialiserade på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Nu väljer Svevia Anläggning Stockholm, med totalt cirka 30 personer, att flytta till eget kontor om drygt 500 kvadratmeter, ett kontor som också kommer att anpassas efter ett delvis nytt arbetssätt. NCAB Group grundades 1993 och är en marknadsledande mönsterkortsleverantör till elektronikindustrin. Bolaget är globalt med närvaro i 17 länder i Europa, Asien och Nordamerika.

– Efter 15 år har vi nu vuxit ur våra lokaler i Mariehäll. Med cirka 40 anställda i Bromma och med fortsatt plan för tillväxt har vi valt att etablera oss i Chokladfabriken i Sundbyberg. I det nya kontoret ser vi fram emot välkomnande lokaler där medarbetarna trivs, utvecklas och kan prestera maximalt. Lokalerna möjliggör även ännu fler bra kundmöten, säger Rikard Wallin, Vice President Nordic på NCAB Group.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration