Ursvik Entré utökar coworking – i samarbete med Stayaround

Smarta, kostnadseffektiva och hållbara kontorslösningar är i stort fokus och efterfrågan på coworking i Ursvik Entré har varit hög även under pandemin. Nu växlas konceptet upp med en nära dubblering av ytorna till cirka 2 500 kvadratmeter.

Skriven av Axel Ohlsson 2021-05-12 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Ursvik Entré.
Bild: Catarina Harling


I Ursvik Entré växer ett center för internationell och lokal samverkan fram. En plats som förenar stora institutioner, privata företag samt närområdet med dess entreprenörskap och framåtanda, vilket möjliggör ett meningsfullt sammanhang för ömsesidig utveckling.

– Efterfrågan på flexibla och kostnadseffektiva kontor i Ursvik har varit betydligt högre än vad vi kunde föreställa oss. Vi ser fram emot att välkomna ännu fler företag och tillsammans fortsätta att utveckla Stayaround och coworking konceptet i Ursvik Entré till en naturlig och inspirerande mötesplats för företagare i närområdet, säger Michaela Bäucke Kollem, vd för Stayaround.

– Det roligt att Ursvik Entré i samarbete med Stayaround kan tillgodose behov för fler entreprenörer, start-ups och mindre företag. Tillsammans med större företag och stora institutioner samt växande närservice i form av bland annat gym, café och vårdcentral skapas en dynamisk plats, där människor, företag och organisationer kan utvecklas och växa och bidra till närsamhället, säger Caroline Bertlin, vd för Nordisk Renting.

Etablering sker omgående.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration