Skanskas Epic fullt uthyrt

Skanska har tecknat hyresavtal för den sista lediga lokalen i Epic. Ny hyresgäst är det växtbaserade livsstilsvarumärket Sproud.

Skriven av Axel Ohlsson 2021-05-12 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Epic i Malmö.
Bild: Skanska


Sproud är ett Malmöbaserat företag som fokuserar på hållbar innovation inom växtbaserad dryck och finns tillgängliga på 18 marknader runtom i världen. Epic blir företagets huvudkontor.

– Vi befinner oss i stark tillväxt och har sökt efter en lokal i en dynamisk del av Malmö, och det är just vad Epic erbjuder. Gångstråket utanför, närheten till centrum, universitet och vattnet gör att vi kan erbjuda att titta förbi på en kaffe, med Sproud i såklart. Att hela huset dessutom andas hållbarhet var såklart extra viktigt för oss, säger Maria Tegman vd för Sproud.

– Det känns fantastiskt att Sproud har valt att etablera sitt nya kontor i Epic. Sproud jobbar med hälsosamma och hållbara produkter vilket rimmar väl både med Epic och hur vi jobbar på Skanska. De kommer att få en fantastisk lokal precis på kajen där jag tror de kommer trivas fantastiskt och samtidigt få plats för sin internationella expansion, säger Patrik Lundberg, marknadsansvarig på Skanska Öresund.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration