Foyen flyttar till NK-huset

Mitt i coronapandemins diskussioner om mer distansarbete satsar advokatfirman Foyen på ett nytt kontor med större ytor i ett av Stockholms bästa lägen. Advokatfirman flyttar in högst upp i NK-huset, med utsikt över Kungsträdgården.

Skriven av Axel Ohlsson 2021-05-05 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Foyen flyttar till NK-huset i Stockholm.
Bild: Nordiska Kompaniet


– Viljan och möjligheten att jobba mer på distans gör kontoret till en ännu viktigare arena där vi kan träffas och vara kreativa tillsammans. Eftersom distansarbete kommer fortsätta vara ett naturligt arbetssätt satsar vi också på teknik som underlättar digitala möten och utbildningar, säger Maria Wallenborg Ekdahl, vd på Foyen.

Foyens nya kontor ligger högst upp i NK-huset på Regeringsgatan 38 med milsvid utsikt över Kungsträdgården och Stockholms ström. Ytan är drygt 1 200 kvadratmeter.
– Med vårt nya kontor vill vi skapa en plats där medarbetarna verkligen ska vilja vara. En arbetsplats som stärker känslan av sammanhang och uppmuntrar till samarbete gör oss till bättre rådgivare, säger Maria Wallenborg Ekdahl.

Det nya kontoret har utformats tillsammans med hyresvärden Hufvudstaden och designbyrån Studio Laaw. Arbetet har projektletts av Maria Wallenborg Ekdahl och Elina Engström som är digitaliseringsansvarig på Foyen.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration