NCC hyr ut i Brick Studios

NCC har tecknat hyresavtal med advokatbyrån Litigate i Brick Studios på Masthuggskajen i Göteborg.

Skriven av Axel Ohlsson 2021-05-05 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

NCC tecknar nytt hyresavtal i Brick Studios vid Masthuggskajen i Göteborg.
Bild: NCC


Litigate Lawfirm West Advokat, som är en fristående affärsjuridisk advokatbyrå, har tecknat hyresavtal i Brick Studios. Företaget kommer att flytta sitt Göteborgskontor till Masthuggskajen och tillträder sitt nya kontor i december 2022. Lokalen är belägen på våning 14 och är 411 kvadratmeter stor.

– Vi är väldigt nöjda och ser fram emot att flytta till Brick Studios. Läget vid Masthuggskajen, ett av stadens mest expansiva områden, är perfekt för Litigate, säger Johan Utternäs, partner på Litigate Lawfirm West Advokat.

Brick Studios är en av NCC:s två kontorsfastigheter som just nu byggs på Masthuggskajen i centrala Göteborg, där verksamheter och personligheter av skilda slag kan mötas och bilda en ny dynamisk helhet.

– Vi gläds åt att kunna välkomna ytterligare en hyresgäst till Brick Studios. Våra ambitioner med huset har genom hela processen varit att skapa en dynamisk och kreativ plats där hyresgästerna kompletterar varandras kompetens inom olika branscher och det är roligt att se när bitarna faller på plats, säger Johanna Hult Rentsch, regionchef på NCC Property Development.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration