Skanska hyr ut 1 200 kvadratmeter i Sthlm 01

Work Performance, Collar of Sweden och Brandsskyddsföreningen valt att flytta till södra Stockholms nya landmärke, 27-våningsskrapan Sthlm 01.

Skriven av Axel Ohlsson 2021-04-14 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Sthlm 01.
Bild: Skanska


Skanska har tecknat hyresavtal med tjänsteföretaget Work Performance som är en konsultverksamhet till stöd för företag inom RUT- och ROT branschen, Collar of Sweden, som designar och säljer hundkoppel och hundaccessoarer på en internationell marknad och Brandskyddsföreningen, ett konsult- och utbildningsföretag som arbetar med och driver opinion för ett brandsäkrare Sverige. Företagen tar i nämnd ordning plats på våning 21, på entréplanet och på våning 23.

Sthlm 01 är uthyrd till mer än 50 procent och kan erbjuda lokaler i storlekar mellan cirka 350 till 1 150 kvadratmeter, och det finns lediga lokaler högt upp i huset.

Under hösten öppnade Café Noll Ettan upp i byggnadens huvudentré där besökare och hyresgäster sedan årsskiftet också välkomnas av co-workingoperatören Spaces.

Sthlm 01 är en del av Skanskas utvecklingsområde Sthlm New i Hammarby sjöstad.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration