Ratos flyttar huvudkontoret till Sturegatan

Novi Real Estate har inom ramen för sitt förvaltningsuppdrag för Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv tecknat ett tioårigt hyresavtal med Ratos som flyttar huvudkontoret till Sturegatan 10, precis i hörnet Sturegatan/Humlegårdsgatan.

Skriven av Axel Ohlsson 2021-04-07 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Ratos flyttar sitt huvudkontor till Sturegatan 10 i Stockholm.
Bild: Novi Real Estate


Lokalerna ska totalrenoveras och inflyttning sker i höst.

– Det känns fantastiskt roligt att få välkomna Ratos till Sturegatan 10. Vi ser ett stort intresse för kontorslokaler i området kring Humlegårdsgatan och detta är ett utmärkt exempel på det, säger Oscar Mörner, uthyrare på Novi Real Estate.

– Efter en noggrann utvärderingsprocess föll valet till slut på Sturegatan 10. Det blir en modern arbetsplats i ett attraktivt läge som uppfyller Ratos högt ställda krav säger Jonas Wiström, vd på Ratos.

– Vi ser att det geografiska mikroläget är än viktigare nu när anställda ska attraheras av att komma in till sina arbetsplatser igen, i spåren av Covid-19. Kontoren kommer att spela en fortsatt mycket viktig roll för företagen, men sökkriterierna har förändrats en del på grund av pandemins effekt på möjligheterna att arbeta på andra platser, spår Fredrik Lindén, uthyrningschef på Novi Real Estate.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration