Klövern tecknar sitt första hyreskontrakt i New York

Klövern har tecknat ett hyreskontrakt med kocken Matthew Kenney avseende cirka 730 kvadratmeter restaurangyta i botten- och källarplan av projektfastigheten 1245 Broadway i New York. Den nya kontorsbyggnaden, som är under byggnation, är belägen i hörnet av Broadway och 31st Street på Manhattan. Hyresgästen förväntas öppna sin verksamhet i det andra kvartalet 2022 och hyresperioden är tio år.

Skriven av Axel Ohlsson 2021-02-10 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

New York.
Bild: Axel Ohlsson


1245 Broadway, en modern kontorsbyggnad om totalt 23 våningar, är Klöverns största pågående projekt och utvecklas i samarbete med det lokalt baserade företaget GDS Development Management (GDSNY). Byggnaden certifieras enligt LEED Silver och kommer att erbjuda kontorsytor med den senaste teknologin vad gäller luftkvalitet och beröringsfria system.

– Vi är mycket glada över att kunna kommunicera att vi tecknat det första hyreskontraktet i vårt största pågående projekt, 1245 Broadway. Hyresnivån ligger i linje med våra ursprungliga förväntningar. Matthew Kenneys restaurang och cateringverksamhet kommer att tillföra ett stort mervärde för byggnaden, dess hyresgäster och besökare, säger Klöverns vd Rutger Arnhult.

Matthew Kenney är en välkänd amerikansk kock, entreprenör, författare och föreläsare. Kenney äger över 40 restauranger i 20 städer på fem kontinenter runt om i världen.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration