Afa Fastigheter hyr ut till Söderberg & Partners

Afa Fastigheter hyr ut kontorsytor om cirka 5 500 kvadratmeter i fastigheten Ladugårdsgrinden 18.

Skriven av Axel Ohlsson 2021-01-27 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Ladugårdsgrinden 18.
Bild: Afa Fastigheter


Den 17 000 kvadratmeter stora fastigheten Ladugårdsgrinden 18 består av tre huskroppar och inrymmer även hotellet Scandic Anglais med entré mot Humlegården. Söderberg & Partners flyttar in i kontorsdelen och en totalyta om cirka 5 500 kvadratmeter som vetter mot Stureplan och Biblioteksgatan.

– Vi är mycket glada att kunna välkomna en av de mest välrenommerade aktörerna inom kapital- och försäkringsrådgivning till huset och vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete, säger Olle Berntsson, Afa Fastigheter.

Söderberg & Partners erbjuder finansiell rådgivning till privatpersoner, företag och institutioner inom pension och företagsförsäkringar och är även en av Sveriges ledande aktörer inom förmögenhetsförvaltning.

– Lokalerna är anpassade för ett modernt arbetssätt. Det stämmer väl överens med de behov som vi ser framöver gällande en större flexibilitet i hur vi arbetar och varifrån vi kommer utföra vårt arbete. Just nu arbetar cirka 90 procent av våra medarbetare från hemmet och använder sig av digitala verktyg som vi ser även kommer att påverka hur vi arbetar framöver. Vi avser att flytta in under början av juni men det är oklart än så länge när vi kommer att ha full bemanning på kontoret då vi mycket noga följer de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten och Regeringen kommunicerar, säger Jenny Persson, HR ansvarig, på Söderberg & Partners.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration