Husvärden tecknar flera nya avtal i Krokslätts Fabriker

Krokslätts Fabriker fortsätter locka till sig nya hyresgäster. Under senaste tiden har Husvärden tecknat fem nya hyresavtal i området.

Skriven av Axel Ohlsson 2021-01-27 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Krokslätts Fabriker.
Bild: Husvärden


Husvärdens Krokslätts Fabriker är fortsatt ett av Göteborgs hetaste områden. Ett flertal verksamheter har under senaste tiden valt att flytta in i området.

Plejd har flyttat in på Krokslätts Fabriker i oktober på en yta om 3 775 kvadratmeter. Plejd är en nordisk leverantör som utvecklar tekniska produkter inom belysning och hemautomation såsom dimmers, kontroller samt trådlösa ljussystem. Alla produkter och tjänster produceras i Sverige och vissa av dem direkt i Plejds egna produktionslina.

Highway har under hösten flyttat in på Krokslätts Fabriker 30 i nyrenoverade lokaler på 275 kvadratmeter. De erbjuder allt inom reklam från varumärkesstrategier och grafisk design till att skapa showrooms, utställningar och inredningskoncept.

Hertz Sverige, som ingår i Volvo Cars-koncernen, flyttar sitt regionkontor till Pann- & Grannhuset. De tar en yta på 600 kvadratmeter. Hertz biluthyrning har funnits i Sverige sedan 1960 och har i dag över 220 uthyrningskontor på drygt 125 orter runt om i landet.

Gebhardt, med huvudkontor i Fankfurt, är specialiserat på intern transportteknik, lagerteknik och materialhantering. Nu flyttar Gebhardt Nordic AB in på 180 kvadratmeter i nya Pann- & Grannhuset på Krokslätt. Det svenska bolaget erbjuder hela sortimentet av automationsenheter och lagerhanteringsprogram.

Campus Mölndal har flyttat in på Krokslätts Fabriker 30 och utökar därmed sina ytor med 900 kvadratmeter. De startar en yrkeshögskola med inriktning mot olika yrkesroller inom IT-branschen.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration