Ny hyresgäst till Atrium Ljungberg på Lindholmen

Atrium Ljungberg hyr ut lokaler till AKQA, som flyttar in på 1 100 kvadratmeter på Lindholmen.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2017-12-23 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

Den internationella byrån AKQA flyttar in på 1 100 kvadratmeter.
Bild: Atrium Ljungberg


– Vi är stolta över att få AKQA som hyresgäst. Det visar än en gång att Göteborg och Lindholmen lockar till sig världens mest spännande företag och att våra lokaler, samt vår förmåga att anpassa dem, svarar upp mot de specifika behov som dessa internationella kunder har, säger Davis Bergström, marknadsområdeschef, Atrium Ljungberg.

I nära samverkan med AKQA har Atrium Ljungberg bistått med att bygga om lokalen, som tidigare var en varvsbyggnad, för att passa byråns verksamhet, varumärke och kundbehov.

Beijer Byggmaterial fortsätter att expandera och satsar på ett nytt byggvaruhus på Taljegårdsgatan i Mölndal. Det nya varuhuset beräknas stå klart för öppning i början av mars 2018.

– Vi ska placera våra kunder i framsätet och sätta Beijer på kartan i Mölndal. Vi ska bli den självklara samarbetspartnern för våra kunder i närområdet, säger Sead Behram, filialchef för Beijer i Mölndal.

Den totala ytan för det nya byggvaruhuset uppgår till cirka 12 000 kvadratmeter.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration