Fazer öppnar nytt restaurangkoncept
Fazer lanserar sitt nya restaurangkoncept Fazer Food & Co som utvecklar mat för den framtida arbetsplatsen. Pilotprojektet lanseras i Nords
Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2017-12-22 | Flytt
– I dag finns det en stor medvetenhet kring mat – vad vi äter har aldrig varit viktigare. Samtidigt är många oroade över matens inverkan på vår hälsa och miljön. Vårt nya restaurangkoncept Fazer Food & Co vägleder gästerna i rätt riktning och erbjuder god och hälsosam mat som värnar om miljön, säger Morgan Christoffersson, kommersiell direktör på Fazer Food Services.
Menyerna är säsongsbetonade och inspirerade av olika kulturer. Under 2018 sker utrullningen av restaurangkonceptet till cirka 70 restauranger i Sverige.
Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev
Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.
Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.